Vanliga frågor

Varför ska jag gå på svensk klassisk massage?
Massage ökar blodcirkulationen och släpper på spänningar som kan finnas i musklerna och har en avslappnande effekt på kroppen. Den har en god effekt på ansträngda muskler och ökar återhämtningen. Den löser även upp triggerpunkter vilka kan orsaka domningar eller stickningar i olika kroppsdelar.

Vad är koppning?
Koppning av bindväven ger en cirkulationsökning och rensar ut slaggprodukter. Har du en triggerpunkt/knut som gör ont vid tryck kan en kopp sättas på den platsen och på så sätt hjälpa till att lösa upp spänningen.
Jag använder mig av koppning vid behov och med ditt godkännande. Du kan bli öm och få ett blåmärke där den har suttit, men det går över efter några dagar.
Koppning skall undvikas om du har hjärtproblem, högt blodtryck, är diabetiker, strokepatient, gravid eller äter blodförtunnande medel.

Vad ska jag tänka på innan jag bokar hos dig?
Om du har någon sjukdom, såsom hjärt-kärlsjukdomar, behöver du kontakta din läkare för bekräftelse om det är okej att få massage eller inte.

Du bör undvika massage vid:
-Feber och infektioner
-Elakartade tumörer
-Pågående skador och inflammationer

Är du osäker om du kan få massage eller inte? Kontakta mig via Knytupp@gmail.com

Covid-19 åtgärder
Jag jobbar med munskydd som byts ut mellan varje kund. Massagebänk och övriga ytor spritas som vanligt av mellan varje kund.
Kom max 5 minuter innan din tid för att minska väntetiden i salongen. Har du sjukdomssymtom måste du avboka din tid. Du kommer inte debiteras för sen avbokning så länge som restriktionerna för Covid-19 finns .

Vad händer om jag måste boka av min tid?
Om du uteblir, har glömt bort din tid eller avbokar senare än 12 timmar kommer du debiteras fullt pris på den bokade massagen.
Detta gäller inte så länge som restriktionerna för Covid-19 finns.

Hur betalar jag?
Du kan betala med Klarna vid bokning eller med Swish eller kort hos mig på plats. Har du friskvårdsbidrag via Actiway, epassi eller wellnet kan du även använda det hos mig. Du väljer då ”Betala på plats”. Du som har wellnet bokar tid under ”Wellnet friskvård” när du gjort din beställning hos Wellnet.